Bli med på et av de største digitaliseringsprosjektene de neste årene!
Please note that not all the content on this page is available in English.
Dette sier IT-folka våre
Når vi spør de som jobber her hva som er mest spennende med dette prosjektet trekker de blant annet frem dette:
- En jobb med mening: Jobben vi gjør i UDI er viktig, for både samfunnet og enkeltmennesker.
- Høyt under taket: her er det rom for å prøve og feile i arbeidet – det er sånn vi blir bedre!
- Bygg noe nytt: Lei av å lappe på gammel kode? Her får du være med å lage noe helt nytt!
- Rikets sikkerhet: i dette prosjektet er sikkerhet kjempeviktig. Dagens fagsystemer utgjør en risiko for samfunnssikkerheten, spesielt med tanke på identitetskontroll, nedetid, økt fare for dataangrep og lekkasjer av sensitive personopplysninger. Og nye systemer må oppfylle de strengeste sikkerhetskravene vi har.
- Moderne måte å jobbe på: Her har vi fokus på moderne arbeidsmetoder som DevOps og Design Thinking, og et inkluderende arbeidsmiljø preget av samarbeid, humor og raushet. I tillegg jobber vi mye i tverrfaglige team.
Dette er oppgaven
Våre IT-systemer er viktige for sikkerheten i landet, for alle som søker opphold i Norge, og for medarbeiderne våre som bruker systemene i arbeidet sitt. Dagens systemer er utdaterte. Derfor har UDI, sammen med Utenriksdepartementet (UD), Utlendingsnemnda (UNE) og Politiet, fått midler til å bygge helt nye løsninger, fra bunnen av.
Til denne jobben trenger vi flinke og engasjerte IT-folk, utviklere og arkitekter, som vil være med å løse det viktige samfunnsoppdraget vårt!
Du finner de ledige stillingene våre her (eksternt nettsted).
Hvilke verktøy bruker vi?
Vi bygger nye løsninger i Azure sitt tjenestelandskap.
Utviklingen skjer i hovedsak i C#, og vi bruker Azure DevOps til bygg, release og kildekontroll med Git. Snart går vi over til å bruke Github til bygg. Vi er også i gang med å pilotere ulike KI-verktøy.
Vil du vite mer om jobben vi skal i gang med? Hør Dag Anders Brunstad, direktør for digitalisering fortelle mer om prosjektet i denne podcasten (eksternt nettsted).